Zeefdruk Gerjo in Roeselare, West-Vlaanderen

Zeefdruk Gerjo CVBA in Roeselare, West-Vlaanderen, is niet enkel en alleen maar een zeefdrukkerij. Wij zijn veel veelzijdiger. Zo zorgt Gerjo voor allerlei logo's & stickers in vinyl die voor allerlei toepassingen gebruikt kunnen worden. Ook voor belettering bent u bij ons aan het juiste adres. Denkt u maar aan reclamepanelen, auto stickers enzovoort! Wij staan klaar voor zowel particulieren als industrie. 

 

Ook kan u bij ons terecht voor spandoeken en digital poster printing op een groot formaat. Wij bieden u buitengewone kwaliteit met buitengewoon heldere en gedetailleerde beelden en dat zelfs bij buitengebruik. Deze digital posters blijven minstens drie jaar kleurvast en watervast.

Daarnaast kan u bij Gerjo CVBA ook terecht voor zeefdruk op:

 

Bijna alle soorten dragers zijn goed: gaande van plexi tot hout & polypropyleen. Zeefdruk Gerjo staat u bij met raad en daad in het kiezen van het juiste soort materiaal voor de juiste klus!

 

Kortom, Zeefdruk Gerjo is de specialist in zeefdrukwerk op diverse materies en tal van doeleinden in de omgeving van Roeselare, Kortrijk & Brugge in West-Vlaanderen. Bel ons gerust indien u vragen heeft over onze zeefdrukkerij of neem contact op via het contactformulier!

Zeefdruk Gerjo in Roeselare: uw specialist in vinyl stickers & het bedrukken van reclamepanelen